wosa.cz logo

Rychost 300 Mb/s i v Želešicích

Díky nedávno provedené modernizaci naší sítě jsme nyní schopni nabídnout obyvatelům Želešic internetové připojení s rychlostí až 300 Mb/s! Modernizace byla zaměřena na zvýšení kvality a kapacity naší infrastruktury, což nám umožňuje poskytovat rychlejší a stabilnější připojení pro všechny uživatele, a to bez ohledu na velikost domácnosti či firmy.

Zrychlení internetu ocení především ti, kteří často pracují z domova, sledují online videa ve vysokém rozlišení, nebo hrají náročné online hry. Se zvýšenou rychlostí stahování i nahrávání bude vše probíhat rychleji a plynuleji. Díky naší modernizaci budete moci využívat internet naplno a bez jakýchkoliv omezení.

Navíc máme skvělou zprávu – navzdory provedeným vylepšením ceny našich tarifů zůstávají beze změny! Stále nabízíme internetové připojení za stejné výhodné ceny, bez dlouhodobých závazků.

Pokud máte zájem o přechod na vyšší rychlost nebo chcete zjistit, zda je tato služba dostupná ve vaší ulici, neváhejte nás kontaktovat. Pro ověření dostupnosti můžete také vyhledat tarif na konkrétní adrese. Těšíme se, že vám poskytneme to nejlepší připojení v Želešicích.